Jump to content

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Bine ai venit pe OMNYX!
Bine ai venit pe forumul nostru!
Inregistreaza-te pentru a avea acces la tot continutul disponibil pe site!
Servere Dedicate
In comunitatea noastra vei gasi tot felul de servere pentru diferite jocuri!
Alatura-te acum!
Echipa OMNYX
Crezi ca ai tot ce iti trebuie pentru a te alatura echipei?
Nu mai sta pe ganduri! Alatura-te echipei OMNYX si ajuta-ne la dezvoltarea comunitatii!

All Activity

This stream auto-updates

 1. Earlier
 2. Fondator: @CrazySkull Administrator: @-StiX- Moderator:
 3. -StiX-

  Echipa Omnyx

  FONDATOR: CrazySkull CO-FONDATOR: -StiX- ADMINISTRATOR: dRkdRk77 DarkHero1939 BrUsLiMuRgUi B L A C K MODERATOR: HELPER:
 4. Reclamatiile fara dovezi nu vor fi luate in considerare. Staff-ul reclamat are timp 48 de ore sa raspunda reclamatiei in caz contrar o sanctiune va fi acordata de catre Fondator. Nume: Nickname-ul staff-ului reclamat: Motivul Reclamatiei: Dovezi:
 5. Conditii: Varsta minima este de 16 ani. Activitate minima de 1 ora pe zi. Inainte sa faceti cererea de helper, va rugam sa cititi regulamentul staff-ului Omnyx. ( Regulament ) Nume: Profil Steam: SteamID: Screenshot cu orele jucate pe server ( https://imgur.com/ ) ( minim 50 ): Screenshot cu orele in CS:GO ( https://imgur.com ) ( minim 500 ): Aveti experienta in a fi Admin? (Da/Nu):
 6. ATENTIE! Ban-urile date de catre Anti Cheat nu pot fi contestate. In maxim 48 de ore, ticket-ul va fi solutionat de catre un Fondator. Nume: Profil Steam: Steam ID: Motivul Ban-ului: Admin-ul care a acordat ban-ul: Ziua / Ora in care a fost acordat ban-ul (Optional):
 7. Regulament Staff Omnyx Următoarele reguli sunt regulile de bază pe care un membru din staff, indiferent de grad, trebuie să le respecte. Atenție! Toate regulile unui membru normal se aplică oricărui membru din staff, indiferent de grad! Nu instigați la încălcarea regulilor! Respectați regulile în ordine, în orice circumstanțe! În cazul în care un membru folosește un limbaj licențios asupra unui membru staff, după acordarea unui Warn, Gag/Mute & Kick, aveți dreptul de a acorda un ban temporar de 24h Acordarea unui ban pentru hack/script se anunță pe #-𝗕an-𝗟ist-, folosind exemplul întocmai! Nu refuzați să acordați ajutorul unui membru. Acest lucru vă benficieaza și va cresc șansele de a avansa în grad. Dacă dețineți ultimul grad, nu sunteți scutiți de a respecta această regulă. În cazul în care un alt membru staff folosește un limbaj licențios, puteți acorda gag/mute. Dacă la rândul vostru răspundeți cu limbaj licențios, ambele părți vor primi STAFF WARN. Dacă ați atins Staff Warn 3/3 , veți fi eliminați din Staff, fără dreptul de a aplica din nou. În cazul în care nu puteți fi prezent la o ședința, acest lucru trebuie anunțat înainte de ședința. În caz contrar, se acordă STAFF WARN. Membri Staff nu au voie sa abuzeze de comenzi.
 8. Regulament Membri Server Utilizarea Hack-urilor/Script-urilor care vă oferă un avantaj este strict interzisă! - Sanctiune: Ban Permanent Nu folosiți un limbaj licențios față de alți membrii! - Sanctiune: Warn, Gag/Mute, Kick, Ban Temporar Nu folosiți un limbaj toxic. - Sanctiune: Warn, Gag/Mute, Kick, Ban Temporar Nu este permis trolling-ul / griefing. - Sanctiune: Warn, Kick, Ban Temporar Nu este permis monitor-ul pe server! - Sanctiune: Warn, Kick, Ban Temporar Nu este permis pe server utilizarea programului "SLAM!" sau oricărui alt program de același tip. - Sanctiune: Warn, Gag/Mute, Kick, Ban Temporar Rasismul / Xenofobia / Misoginismul nu sunt sub nici o formă tolerate! - Sanctiune: Warn, Ban Permanent Reclama către alte servere / comunități nu este permisă! - Sanctiune: Warn, Kick, Ban Temporar Se cere liniște pe servere. Membrii sunt rugați să nu tipe sau să facă gălăgie pe server. Atât timp cât discuțiile nu deranjează prin volumul lor, totul este în regulă. - Sanctiune: Warn, Gag/Mute, Kick, Ban Temporar Taunt-urile excesive sunt interzise cu excepția membrilor care se cunosc. - Sanctiune: Warn, Gag/Mute, Kick, Ban Temporar
 1. Load more activity
×
 • Create New...